log bac2
log sp

NIEUWS


Shape Magazine Issue 16


(link naar download klikken op foto)

click for download linkSamenwerking met Poly Service

Amsterdam, 3 december 2013

Bouwmeester Advanced Composites B.V., Importeur Gurit, is met Poly-Service B.V. (vestigingen in Nieuwerkerk a/d Ijssel en Amsterdam)  de samenwerking aangegaan betreffende de verkoop van haar producten aan haar particuliere klanten. Poly-Service is één van de meest gespecialiseerde bedrijven waar het gaat om het leveren van een totaalpakket en advies aan een ieder die zich bezighoudt met kunststoffen. Door deze aanvulling zet Poly-Service de trend om kun klanten nog beter te bedienen met

Epoxies / composietmaterialen van Gurit (SP) en zijn deze producten een complementaire aanvulling op haar huidige productassortiment. In het kort betekent de samenwerking met Poly-Service, dat u onder één dak, de voordelen van een uitgebreid, kwalitatief assortiment vind, met als aanvulling één van de hoogst gewaardeerde A-merken in de maritieme sector (jachtwerven, zelfbouwers, industrie) welke zich continu doorontwikkeld tot elk denkbare branche.

Gurit producten zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor maritieme toepassingen en bieden oplossingen voor veelvoorkomende werkomstandigheden, bijv.:  verwerken bij lage temperaturen, lijmen van lastige houtsoorten, complexe klussen met lange verwerkingstijden, hoge gebruikstemperaturen,  zwaarbelaste constructies (koolstof)... e.d.

Bouwmeester Advanced Composites B.V., ambieert als Importeur goede service, gedegen advisering en professionele begeleiding. Wij staan U dan ook nog steeds graag te woord voor advies en bij technische- en praktische vragen.

De directe verkoop aan de particuliere sector wordt vanaf 1 december 2013 behartigd door Poly-Service, vanuit de 2 filialen, dan wel via de webshop. Kijk voor contactgegevens bij verkoopadressen, of ga voor directe particuliere verkoop naar de (klik hier) webshop.Gurit introduceert nieuwe organisatie

Zürich/Switzerland, 15 Januari 2013. Gurit (SIX Swiss Exchange: GUR) een wereldwijde toonaangevende producent van composiet materialen, engineering, tooling en systemen kondigd de introductie van een nieuwe Groep Organisatie aan, ingaande op 1 Februari 2013.
Lichtgewicht, high performance composieten vinden steeds vaker hun weg naar een groeiend scala van industrieën. Gurit introduceert een nieuwe organisatie, als een maatregel om de toekomstige groei te verbeteren, zowel als leverancier van een uniek en uitgebreid assortiment aan composiet materialen en, geleidelijk, als een systemenprovider van composite tooling, engineering en selectief afgewerkte onderdelen. Gurit verwacht haar composiet marktaandeel aanzienlijk te laten groeien door consequent gebruik te maken van haar technologische expertise, mogelijkheden en industriële capaciteiten in de loop van de komende jaren. De nieuwe organisatie zal effectief zijn vanaf 1 februari 2013, en zal bestaan uit twee business units:

Gurit Composite Materials omvat de materialen voor de bestaande doelmarkten Wind Energy, Transport en Marine en alle anderen, maar ook nieuwe opkomende composiettoepassingen. Deze eenheid heeft betrekking op de productgroepen prepregs, kernmaterialen en geformuleerde producten (epoxy harsen). De wereldwijde composietmaterialenmarkt zal worden bediend door middel van vier markt regio's en distributeurs.
 
Gurit Composite Systems and Engineering verenigt de bestaande afdelingen Tooling, Auto-Onderdelen en Engineered Structures onder hun huidige management.
Pacific college medycyny orientalnej http://kupicpigulki.pl/viagra/ GE healthcare karty kredytowej