log bac2
log sp

Lamineerharsen

         

 

Product   Datasheets

Ampreg 21

De nieuwste lamineerhars op basis van de nieuwste technologie. Ontwikkeld zonder Bisphenol A in de hars en phenol in de harders voor optimale gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Lage viscositeit en verkrijgbaar met extraslow, standaard, slow en fast harder al naar gelang de gewenste verwerkingstijden. De harders zijn onderling vermengbaar. Germanischer Lloyds goedgekeurd.
  download Ampreg 21

Ampreg 21 FR

Fire Retardant versie van de Ampreg 21
  download Ampreg 21FR

Ampreg 22

De opvolger van de lang als standaard wereldwijd gebruikte epoxy Ampreg 20. Ontwikkeld met zo min mogelijk schadelijke stoffen voor optimale gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Uniek is tevens dat Ampreg 22 geen gebruik maakt van dunmakers om tot een lage viscositeit komen. Ampreg22 is verkrijgbaar met extraslow, standaard, slow en fast harder al naar gelang de gewenste verwerkingstijden. De harders zijn onderling vermengbaar. Germanischer Lloyds goedgekeurd.
  download Ampreg 22

Ampreg 26

Een speciale lamineerhars met extra hoge Tg waarden (zelfs bij kamertemperatuur) die deze hars in het bijzonder geschikt maakt voor donkere oppervlakken of situaties waarde bedrijfstemperatuur hoog ligt.
  download Ampreg 26

Ampreg Adhesion Promotor

   

Ampreg Pregel

   

SP 115

Een laag vicose, extreem heldere lamineerhars die speciaal is ontwikkeld voor laminaten van o.a. surfplanken die niet geschilderd worden en bv. graphics bevatten. Ook "carbon"look behoort rechtstreeks tot de mogelijkheden omdat SP115 een "sun-block" bevat waardoor deze hoge weerstand bezit tegen vergeling. SP115 is heeft na uitharden een hard oppervlak en hoge weerstand tegen vochtinwerking.
  download SP 115
Pacific college medycyny orientalnej http://kupicpigulki.pl/viagra/ GE healthcare karty kredytowej