log bac2
log sp
Productnaam en omschrijving            

 

Spabond 570 (voorheen 370)

Een zeer flexibele pasteuze epoxy met een eenvoudige 1:1 verhouding. Deze epoxy is speciaal ontwikkeld voor het direct verlijmen van teak of prefab teakdekken op hout, staal en polyester. Met deze lijm is het mogelijk zwaardere deeltjes te verlijmen (tot 10mm) op staal en polyester. Tevens te gebruiken voor reparaties en algemene verlijmingen, maar ook verlijmen van lastige (hard)houtsoorten.
 

Verpakkingen:

2, 10 en 40 kg. sets

Download Datasheet

Spabond 5 minuten

Een in 5 minuten uithardende epoxy(hulp) lijm, om net als met puntlassen een onderdeel snel vast te zetten, waarna verder kan worden gewerkt. Denk bijvoorbeeld aan het fixeren van een schot of iets dat moeilijk te klemmen is, waarbij na 5 minuten verder afwerkt kan worden met fillets, weefsels e.d. Tevens algemeen toepasbaar als snelle lijm voor de doe het zelver.
   

Verpakkingen:

  400ml duo patronen

Download Datasheet

 

Spabond 730 (30 minuten)

Voor algemene snelle verlijmingen, maar in tegenstelling tot de 5 minuten (spot weld) structurele sterkte. Thixotroop.
   

Verpakkingen:

400 ml. duo patronen

Download Datasheet

Spabond 540LV

Voor algemene verlijmingen, maar specifiek voor het verlijmen op polyester / vinylester heeft SP Systems Spabond 540LV ontwikkeld. Spabond is een laaggeprijsd alternatief voor bv. metylacrylaten en kan op "vers" (8 uur uitgehard) polyester/ vinylester worden verwerkt. Verkrijgbaar met verschillende harders. Tot 15 mm op verticale vlakken zonder uitzakken.
   

Verpakkingen:

600 ml. duo patronen en 1,92 kg. / 19,2 kg. / 38,4 kg. sets

Download Datasheet

Spabond 340LV

Speciaal ontwikkelde rubberverstekte lijm voor de windmolen industrie. Deze taaie lijm wordt gebruikt wordt voor grote fillets en vullijmtoepassingen. Leverbaar in Cartridges met mengworm en in grootverpakking. Verticaal aan te brengen tot ± 20mm als soepele pasta i.p.v. een dikke, taaie, moeilijk verwerkbare.. 
   

Verpakkingen:

400 ml. duo patronen en 30 kg. sets

Download Datasheet

Spabond 345

Spabond 345 is gelijk aan Spabond 340, maar heeft zelfs een nog hogere thixotropie en aanmerkelijk hogere thermische en mechanische eigenschappen. Bij 20°C kunnen lijmnaden tot 25mm dikte worden aangehouden op verticale
vlakke. Spabond 345 wordt toegepast in applicaties waar de hoogste eigenschappen nodig zijn bij dikke lijmnaden.
   

Verpakkingen:

400 ml. duo patronen en 29,6 kg. sets

Download Datasheet

Spabond  568 (voorheen 368/740)

Voor het verlijmen van kernmaterialen heeft SP Systems Spabond 368 ontwikkeld. Dit is een lichtgewicht, lage dichtheid adhesive, met een eenvoudige 2:1 mengverhouding op volume. Geschikt om diverse kernmaterialen te verlijmen. Omdat de vulmiddelen zijn opgenomen middels een speciaal ontwikkeld productieproces kan Spabond 368 worden aangebacht in diktes tot 15 mm op verticale vlakken zonder uitzakken.
   

Verpakkingen:

14,4 kg. set (22,4 liter)

Download Datasheet
Pacific college medycyny orientalnej http://kupicpigulki.pl/viagra/ GE healthcare karty kredytowej