log bac2
log sp
Productnaam en omschrijving            

 

Spacote 320

Een hoogwaardig epoxy-systeem met nieuwe normen voor helderheid, taaiheid en sterkte. Spacote 320 is een systeem dat ideaal is voor coaten (v.a. 18°C!), maar ook lijmen en lamineren van weefsels. Coaten: slechts twee lagen geven al een hoge bescherming tegen vochtindringing en geven hout een goede oppervlaktehardheid die langdurig hoge glans en helderheid geeft. SP320 bevat geen oplosmiddelen zodat de aangebrachte laagdikte niet krimpt bij uitharden. Lijmen: gebruikt als lijm, al dan niet opgedikt met een vulmiddel, biedt het dezelfde hoogwaardige mechanische eigenschappen die karakteristiek zijn zijn voor een goed epoxysysteem. Lamineren: door de lage viscositeit is SP320 ook uitstekend geschikt om bijna alle typen weefsels aan te brengen. Men name dunne weefsels blijven door het heldere karakter van SP320 volledig transparant.
   

Verpakkingen:

1, 4, 13,3 en 26,6 kg. sets

Download Datasheet

Eposeal 300

Een waterdunne universele epoxyprimer, met als belangrijkste doel het verbeteren van de hechting door diep in te dringen in de ondergrond. Tevens dusdanig tolerant dat vettig hout (motorruimte) of van nature vettig hout (teak) toch kan worden behandeld. Kan worden toegepast als complete coating (>8 lagen)
 
 

Verpakkingen:

1 en 5 liter sets

Download Datasheet

 

CR 3400

CR 3400 is een schuurbare in-mould epoxy coating voor epoxy laminaten, en is ontwikkeld om als basis te dienen voor de verfsystemen ter afwerking.
     

Verpakkingen:

24 liter set
Download Datasheet

 

     
       
       
Pacific college medycyny orientalnej http://kupicpigulki.pl/viagra/ GE healthcare karty kredytowej