log bac2
log sp

Harsinjectie of Resin Infusion  (zie ook www.resininfusion.com )


Bij deze steeds vaker toegepaste techniek worden alle weefsels en eventuele sandwich materialen droog in de mal gelegd. Harstransportkanalen worden aangebracht en het geheel wordt onder vacuum gebracht. De speciale dunne epoxyhars wordt daarna door het droge laminaat heen gezogen.
Groot voordeel van dit systeem is de hoge kwaliteit, het schone productieproces en het minimaliseren van contact met harsen. De simpelheid van het proces is bedriegelijk. Het vacuumsysteem moet perfect zijn en omdat de hars de weg van de minste weerstand zoekt, moeten hars-transportkanalen op de juiste plaatsen worden aangebracht.


Introductie document SCRIMP harsinjectie


SP Producten voor harsinjectie producten:

Prime 20LV: een speciaal hiervoor ontwikkelde epoxyhars die zeer laag viscoos is en een lange vloeitijd heeft. Leverbaar met 4 verschillende (mengbare) harders voor kleine tot grote composietconstructies.

SP Producten voor harsinjectie mallen en hoge temperatuurtoepassingen:

T-Prime 110 / T-Prime 130 / T-Prime 160: speciaal ontwikkelde injecteerharsen voor mallenbouw en hoge temperatuur toepassingen (110 / 130 & 160 °C).

Vacuumconsumables:

transportgaas, releasefilms, peelplies, slangen, koppelstukken, harsrunners, vacuumrunners, kranen, folies, tack tape e.d. alle toebehoren zijn aanwezig in het Bac2 leveringspakket.
Pacific college medycyny orientalnej http://kupicpigulki.pl/viagra/ GE healthcare karty kredytowej