log bac2
log sp

 

         

 

 

Markten

Bac2 richt zich in eerste instantie op de hoofdsegmenten waarin Gurit zich profileert; Marine, Automotive, Aerospace, Transport en Energie. Daarnaast richt Bac2 zich op verschillende Industriele toepassingen, waar de kenmerkende eigenschappen van composietmaterialen (gewicht, vormvrijheid, sterkte) een grote rol spelen.

Oorsprong

Bac2 is opgericht in het begin van 2000. Dit was echter niet het echte begin, omdat de medewerkers van Bac2 reeds in de voorafgaande jaren werkzaam waren bij "Jan Dekker Epoxysystemen". Met een langdurige ervaring in de wood-epoxy en botenbouw, heeft BAC2 zich sterk ontwikkeld in verschillende andere marktsegmenten.
 

Toekomst

BAC2 ontwikkeld zich meer en meer als specialist. Voor verschillende marktsegmenten zijn specialisten aanwezig. Het nieuwe onderkomen zal tevens bijdragen aan een hoge mate van professionaliteit.

Visie

Het toepassingsgebied van composietmaterialen is  explosief toegenomen en er komen steeds meer toepassingen waarin de unieke eigenschappen van composieten worden benut. BAC2 wil en kan hierin de rol vervullen van specialist, met de focus op de materialen van Gurit (voorheen SP-High Modulus). Voor alle aanverwante materialen kan BAC2 de juiste informatie verstrekken en desgewenst het complete pakket verzorgen.
 

Services

BAC2 kan als spin in het web verschillende services leveren; composiet materialen, toebehoren, engineering, projectbegeleiding, training e.d.
Pacific college medycyny orientalnej http://kupicpigulki.pl/viagra/ GE healthcare karty kredytowej